Aller au contenu principal

General Information - Romania

Informații generale

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat Grupului TRIGO, precum și pentru vizitarea site-urilor noastre.

Entitatea juridică responsabilă pentru colectarea datelor dvs. cu caracter personal este entitatea care stabilește cum, când și de ce sunt colectate și utilizate aceste date ("Controlorul de date").

Această pagină web dedicată recrutării și sistemului de recrutare se află în responsabilitatea:

 

TRIGO ROMANIA SA, o societate pe acțiuni cu un capital de 110000 lei, înregistrată la ORC din Timis sub numărul J35/975/2012, cod fiscal : RO 18531331, cu sediul central situat in Timisoara, Calea Circumvalatiunii numarul 8-10, etaj 3, Judetul Timis

Essential Manufacturing Consulting SRL, înregistrată la ORC din Timis sub numărul J35/1940/2015, cod fiscal : RO 34885624, cu sediul in Sat Chisoda, Comuna Giroc, Strada Orizont, nr.10, CAM 1, Judetul Timis.

Toate filialele Grupului TRIGO, filiale înseamnă orice companii și orice companie națională sau străină existentă în prezent sau care urmează să fie creată, care este controlată direct sau indirect de TRIGO sau într-o singură TRIGO deține direct sau indirect cel puțin 50% (cincizeci la sută) din capitalul social,

acționând în calitate de "controlori de co-date", denumiți în continuare "TRIGO".

 

Următoarele angajamente vă informează cu privire la modul în care datele dvs. personale pot fi colectate, stocate, utilizate și prelucrate de către TRIGO, în calitate de operator de date, întreprinse prin intermediul secțiunii "Cariere" a site-ului web https://recruitment.trigo-group.com, prin intermediul SmartRecruiters, pe  formularele de aplicare pentru diverse oportunități în cadrul Grupului TRIGO sau spontan.

 

Smartrecruiters este destinat să fie singurul instrument de recrutare al TRIGO. Nicio cerere nu va fi procesată în afara acestui sistem (orice trimitere pe hârtie și prin e-mail va fi respinsă automat).

 

Prin aplicarea la TRIGO, confirmați și declarați că ați citit și acceptat această Politică de confidențialitate și, prin urmare, sunteți de acord că datele dvs. pot fi colectate, stocate, utilizate și prelucrate de către entitățile juridice ale Grupului TRIGO pentru gestionarea aplicațiilor, recrutarea și angajarea în cadrul Grupului TRIGO în condițiile detaliate mai jos (cerere,  profil și recrutare). Prin furnizarea datelor dvs. de contact, sunteți de acord că TRIGO vă poate contacta în scopuri de recrutare.

 

Scopul nostru este să vă oferim cele mai bune oportunități în cadrul Grupului TRIGO.

 

Scopurile prelucrării

 

TRIGO colectează, stochează, utilizează și prelucrează datele cu caracter personal pe care le introduceți numai în contextul gestionării procesului său de recrutare și a bazei sale de date cu CV-uri, precum și pentru a vă informa direct despre noi oportunități dacă ați creat o alertă.

 

Aceleași date, în formă anonimă, pot fi, de asemenea, prelucrate în scopuri de analiză statistică și raportare pentru a evalua, în special, frecvența consultării site-ului nostru și ciclul de recrutare.

 

În toate cazurile, TRIGO se angajează să respecte Regulamentul (UE) 2016/679 privind tehnologia informației, fișierele și libertățile civile și reglementările europene aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal.

 

În calitate de operator de date, TRIGO se angajează, în toate cazurile, să respecte următoarele două principii:

 

  • Sunteți singurul proprietar al datelor dvs. pe care le colectăm și procesăm în legătură cu dvs.,
  • Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în mod transparent, confidențial și sigur.

 

Datele colectate și prelucrate de TRIGO

 

În general, informațiile și datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care TRIGO le poate colecta și prelucra, sunt proporționale cu situația și profilul poziției și se limitează la datele necesare pentru a evalua adecvarea competențelor dumneavoastră profesionale cu profilurile pozițiilor deschise.

 

Pentru a aplica, completați un formular în care unele date sunt obligatorii, iar altele sunt opționale.

 

Datele obligatorii din formular includ:

 

  • Date de identificare/stare civilă: nume, prenume, adresă de e-mail, contact telefonic

 

Datele opționale din formular includ:

 

  • Date de identificare/stare civilă: fotografie, sex, adresă poștală,

 

  • Date privind viața profesională: mobilitate geografică, competențe lingvistice, experiențe profesionale, educație și calificări, competențe și calități profesionale
  • Informații economice și financiare: nivelul remunerației anuale
  • Datele conținute în documentele pe care le puteți atașa la cererea dvs.: curriculum vitae, scrisoare de intenție

Datele colectate de sistemul informatic sunt:

 

  • Date de conectare: adresa IP, jurnale, pagini vizitate

 

În niciun caz TRIGO nu caută, colectează sau prelucrează așa-numitele date sensibile (origine rasială sau etnică, opinii politice, filosofice sau religioase, sănătate sau orientare sexuală) pentru a ocupa o poziție în cadrul Grupului TRIGO, cu excepția cazului în care legislația unei țări o impune. În acest caz, veți fi informat și obligat să consimțiți în mod expres la aceasta.

 

Crearea unei alerte pentru a vă notifica ofertele de locuri de muncă

 

Aveți opțiunea de a crea o alertă pe pagina "cariere" a site-urilor noastre web pentru a fi notificat cu privire la viitoarele oportunități de angajare disponibile în cadrul Grupului TRIGO. Pentru a face acest lucru, completați un formular cu următoarele date:

 

  • Date de identificare/stare civilă: nume, prenume, adresă de e-mail, contact telefonic
  • Date referitoare la poziția (pozițiile) căutată(e): cuvinte-cheie, funcție, nivel de experiență, tip de contract, locație

Aceste date sunt gestionate de editorul soluției de recrutare: SmartRecruiters în conformitate cu politica sa de confidențialitate disponibilă la următoarea adresă https://www.smartrecruiters.com/legal/candidate-privacy-policy/

 

Descrierea procesului de recrutare

Procesul de recrutare poate fi inițiat în diferite moduri:

  • o cerere pentru o ofertă specifică (poziție deschisă),
  • o cerere spontană
  • sau o recomandare de la o terță parte din rețeaua dvs., cu consimțământul dvs.

În orice caz, indiferent de metoda utilizată pentru a aplica, sunteți de acord ca profilul dvs. să fie integrat în baza noastră de date de CV-uri și să fie vizibil și accesibil recrutorilor din cadrul Grupului TRIGO.

1/ Cerere pentru o ofertă specifică

Ca răspuns la o ofertă publicată pe site-urile noastre web, vă puteți depune candidatura alegând să comunicați profilul dvs. Smartr sau Indeed, încărcând CV-ul sau completând manual formularul disponibil.

 

În măsura în care solicitați o ofertă, furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal Grupului TRIGO.

 

Sunteți responsabil pentru acuratețea și actualizarea datelor pe care le furnizați.

 

2/ Aplicare spontană

 

Pentru a vă trimite candidatura spontană, furnizați datele dvs. personale către Grupul TRIGO făcând clic pe "cerere spontană" pe pagina "Carieră" a site-ului nostru https://www.trigo-group.com/en/career/open-positions

, în secțiunea "Alăturați-vă". Veți avea apoi opțiunea de a vă încărca CV-ul sau de a vă depune candidatura prin intermediul profilului dvs. public [creat, de exemplu, pe LinkedIn, Indeed sau SmartProfile (furnizat, pus la dispoziție și gestionat de editorul SmartRecruiters pe portalul dvs. pentru candidați)], sau de a completa manual un formular.

 

În măsura în care trimiteți cererea spontană, furnizați datele dvs. personale Grupului TRIGO.

 

Sunteți responsabil pentru acuratețea și actualizarea datelor pe care le furnizați.

 

3/ Recomandare din partea rețelei sau a cercului profesional

 

Pentru a partaja o ofertă de muncă de la TRIGO în rețeaua dvs., puteți face clic pe butonul "Distribuiți acest loc de muncă": aceasta implică să faceți oferta vizibilă pe rețelele dvs. sociale și profesionale (cum ar fi LinkedIn, Facebook, Twitter sau prin e-mail).

 

De asemenea, puteți face clic pe butonul "Recomandă un prieten": aceasta implică transmiterea către TRIGO a datelor de contact și / sau a CV-ului unei terțe părți interesate și calificate pentru poziția respectivă. Este responsabilitatea dumneavoastra sa asigurati in prealabil acordul acestei persoane pentru transmiterea datelor sale personale catre Grupul TRIGO. Persoana recomandată va fi invitată prin e-mail să își confirme interesul pentru poziția în cauză și să își dea consimțământul pentru prelucrarea datelor sale de către Grupul TRIGO.

 

4 / Angajare

 

În cazul angajării de către TRIGO, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi utilizate în contextul relației contractuale angajator-angajat în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Aceste date pot fi transferate din sistemul de recrutare către departamentul de resurse umane relevant în scopuri de gestionare a personalului.

 

Destinatarii datelor

 

În toate cazurile, procesul de recrutare are loc între, pe de o parte, serviciile de resurse umane, managerii de recrutare și managerii departamentelor pentru care sunt deschise posturile.

 

Acești manageri, precum și recrutorii pot aparține diferitelor entități ale Grupului TRIGO; astfel, datele dvs. pot fi transferate și prelucrate în cadrul Grupului TRIGO în Europa, dar și, dacă este necesar, în întreaga lume.

 

Datele dvs. personale pot fi comunicate și furnizorilor de servicii (de exemplu: agenție de recrutare, furnizor de teste de recrutare etc.) cu care TRIGO lucrează. Acești furnizori vor avea acces la datele dvs. în măsura strictă necesară pentru misiunile lor și se angajează să nu utilizeze datele dvs. în alte scopuri decât cele solicitate de TRIGO în conformitate cu această politică de confidențialitate. Acești furnizori acționează numai ca subcontractanți ai TRIGO, nu vor împărtăși aceste informații cu terțe părți și nu le vor folosi în alte scopuri.

 

Sistemul de management al procesului nostru de recrutare și baza de date cu CV-uri este găzduit în Uniunea Europeană. Persoanele care locuiesc în afara Uniunii Europene trebuie să știe că prelucrarea datelor legate de această găzduire va fi efectuată în conformitate cu reglementările franceze și europene.

 

Vă puteți opune acestui lucru prin exercitarea drepturilor descrise mai jos. În acest caz, accesul la serviciile noastre va fi compromis.

 

Datele dumneavoastră pot fi transmise instituțiilor sau autorităților publice numai dacă acest lucru este impus de lege.

 

Durata păstrării datelor cu caracter personal

 

Păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal utilizate în contextul procesului nostru de recrutare și al bazei noastre de date cu CV-uri pentru perioada necesară gestionării candidaturii dumneavoastră și în limitele prevăzute de lege, dacă aceasta permite o durată mai lungă.

 

În orice caz, durata maximă de păstrare a datelor dvs. personale pentru a ne permite să vă contactăm și să vă propunem alte poziții care v-ar putea interesa va fi de zece (10) ani de la ultima scrisoare/e-mail de răspuns din partea noastră.

 

Datele de jurnal vor fi păstrate pentru o durată maximă de un (1) an.

 

Drepturile dvs. de obiecție, rectificare și ștergere

 

În conformitate cu Regulamentul European 2016/679 (GDPR), aveți dreptul de a accesa informațiile personale care vă privesc, pentru a completa, modifica, corecta sau obiecta la prelucrarea acestora din motive legitime.

 

Pentru a vă exercita acest drept, vă rugăm să ne trimiteți dovada identității dvs. și subiectul solicitării dvs. la următoarea adresă de e-mail: privacy@trigo-group.com

 

Securitatea datelor cu caracter personal colectate

 

Implementăm mijloace tehnice și măsuri de securitate pentru a vă proteja datele personale și pentru a preveni distrugerea, pierderea sau modificarea, accesul neautorizat sau dezvăluirea, modificarea, accidentală sau ilegală. Transferul de date între browserul local și sistemul nostru de recrutare online este criptat prin https. Angajații noștri care au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal se angajează să respecte confidențialitatea acestora.

 

Link-uri către alte site-uri web

 

Faptul că vă permitem să accesați alte site-uri web prin hyperlink-uri nu ne face responsabili pentru practicile privind datele personale ale acestor site-uri.

 

 

Colectarea automată prin cookie-uri

 

Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier mic (identificator alfanumeric) plasat pe terminalul dvs. (computer, tabletă sau dispozitiv mobil) de către Serviciul nostru. Permite conectarea unui terminal la alte informații despre experiența dvs. în cadrul Serviciilor noastre (cum ar fi locația, limba, dimensiunea fontului și alte preferințe de afișare) pentru o anumită perioadă de timp.

 

De ce folosim cookie-uri?

Atunci când consultați site-urile noastre web sau paginile web ale Grupului TRIGO, cookie-urile pot fi stocate pe computerul, telefonul mobil sau tableta dvs. pentru a vă facilita și personaliza experiența online, pentru a vă oferi funcționalități convenabile pentru a vă economisi timp. De asemenea, puteți consulta politica de utilizare a cookie-urilor care vă poate fi prezentată, în special prin bannere informative.

 

Aveți opțiunea de a accepta sau refuza cookie-urile. Dacă alegeți să refuzați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza pe deplin caracteristicile interactive ale site-urilor și paginilor noastre web.

 

Pentru mai multe informații, puteți consulta site-ul ANSPDCP la următoarea adresă:

https://www.dataprotection.ro/

 

În orice caz, cookie-urile stocate pe terminalul dvs. sau orice altceva utilizat pentru a vă identifica în scopuri statistice nu vor fi păstrate mai mult de treisprezece (13) luni. După această dată, datele referitoare la participarea la Site legate de un nume de utilizator vor fi distruse sau anonimizate.

 

Contact

 

Pentru orice întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul site-ului nostru web www.trigo-group.com

sau scriindu-ne la următoarea adresă de e-mail: recrutare@trigo-group.com

 

De asemenea, puteți adresa orice întrebări sau solicitări cu privire la protecția datelor dvs. personale responsabilului nostru cu protecția datelor la următoarea adresă: privacy@trigo-group.com

 

Modificări ale acestei politici

 

Data acestei Politici este stabilită înainte de paragraful introductiv de mai sus. Putem modifica această Politică în orice moment, fără notificare, cu excepția cazului în care modificările luate în considerare conțin modificări substanțiale care ar putea afecta drepturile persoanelor în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor, caz în care veți fi informat cu privire la modificările avute în vedere printr-o notificare clar vizibilă la începutul acestei Politici.